Eveniment ECOlogic la Teatrul de Vară

pcb-001În ultima sâmbătă a lunii mai, pe la 16:00, ProCredit Bank invită locuitorii capitalei la evenimentul ECOlogic, organizat într-un cadru NATURAL, la umbra copacilor de la Teatrul Verde, din Valea Morilor.

La eveniment sunt așteptați adolescenți, tineri, părinți cu copii, bunici care preț de câteva ore se vor bucura de un program educativ-recreativ. Încălzit de razele soarelui, care este o resursă valoroasă de energie, Teatru VERDE va oferi un caleidoscop de activități, ateliere de creație pentru copii, face-painting, recitaluri de muzică și dansuri populare, concursuri, defileu din piese vestimentare produse din materiale reciclabile, expoziție de fotografii despre poluarea planetei, toate fiind destinate petrecerii timpului într-un mod cât mai plăcut și responsabil.

Evenimentul este dedicat inițiativei de conștientizare și minimizare a consumului de plastic în rândul populației, lansată recent de grupul internațional ProCredit, la care s-au alăturat toate băncile ProCredit din Europa de Est, inclusiv și ProCredit Bank Moldova.

Odată ajuns în urna cu gunoi, plasticul ajunge să cunoască o perioadă lungă de descompunere, până la 400 de ani, fiind între timp și foarte dăunător pentru Planetă. Prin inițiativa sa, ProCredit Bank încurajează pe toată lumea să opteze pentru o pungă din pânză atunci când merg la cumpărături.

Lucrurile mari pornesc de la pași mici. Pentru a se convinge cât de utilă, economă și „curată” pentru mediu, este o pungă din pânză, ProCredit Bank oferă în dar o pungă ECO tuturor clienților săi. În plus toți cumpărătorii rețelei de magazine „Casa Curată” își vor primi produsele procurate în aceeași pungă ECO.

E decizia personală să fim responsabili față de viitorul planetei în care vor trăi copiii noștri.

Intrarea este liberă.