Lansare de la Denis Midone

Lansare de la Denis Midone

Denis Midone a lansat un nou single ”Mai știi” – o piesă cu un sound fresh care are in spate o poveste de dragoste inspirata chiar din realitate. Rolul personajului feminin este jucat de Valerie Lungu fosta concurenta Bravo Ai Stil, cunoscuta ca si beauty & fashion vlogger.

”Ideea piesei “Mai Stii” a fost inspirată dintr-o experiență personală, pe care am povestit-o producatorilor mei Claudiu Doru și Dael Damsa din echipa The One Records, care mi-au transpus gandurile si sentimentele sub forma muzicala si astfel s-a nascut #MaiStii”, declară Denis Midone.

Clipul poartă semnătura echipei noi si talentate de la Temple Pictures, echipa cu care Denis a colaborat si la clipul anterior.

Imaginile videoclipului surprind povestea unei relații incheiate dar in care inca mai predomina amintirile dintre cei doi indragostiti. “Iubirea nu e vesnica oricat de frumoasa ar fi ea, uneori doar o simpla greseala poate distruge totul, de la iubire pana la ura e doar un pas”, a menționat regizorul videoclipului, Adrian Chele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *